Centrul comercial City Mall din cartierul Berceni, aflat in prezent in procedura de faliment, va avea, incepand din aceasta luna, sase chiriasi, care vor ocupa in total o suprafata de 1.200 mp, tranzactiile fiind intermediate de Radu Tanasescu, seful diviziei de retail a Coldwell Banker.
Cei mai noi chiriasi ai City Mall sunt Domo, care isi va reloca in mall magazinul situat in parcarea alaturata proiectului, un gadget store, care va fi operat tot de catre Domo, un magazin Toyplex cu produse pentru copii, un magazin de imbracaminte si unul de accesorii, ambele sub brandul BXL Outlet, si un salon de infrumusetare Expert Profesional Studio.

„Suntem in negocieri si cu alti viitori chiriasi. Centrul comercial este viu, genereaza trafic si vanzari si are o clientela bine definita. Vom continua sa imbunatatim imaginea proiectului si serviciile oferite comunitatii din zona”, a declarat Radu Tanasescu (foto), managing partner al diviziei de retail din cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Noile magazine vor fi deschise pana la finalul acestei luni, iar contractele de inchiriere au fost semnate pentru o perioada de unul si doi ani.

Aflat in procedura de faliment, City Mall a trecut in ultimele luni printr-un proces de cosmetizare interioara, care a presupus inlocuirea luminilor si modificari aduse in ceea ce priveste gresia si zugraveala interioara, iar in perioada urmatoare se va realiza si o cosmetizare exterioara a proiectului, potrivit consultantului imobiliar.

Compania Coldwell Banker a fost desemnata, in luna ianuarie, sa administreze centrul comercial City Mall, numindu-l la conducerea proiectului pe Alin Dumitrascu, fost director operational in cadrul centrului comercial Plaza Romania din Bucuresti.

City Mall va fi scos la vanzare, la licitatia reprogramata pe 20 aprilie, la un pret de pornire de 29,5 milioane de euro, fata de 33 milioane de euro cat voiau sa obtina lichidatorii centrului comercial la prima licitatie, din 31 martie, de care insa nu a fost interesat niciun investitor, a anuntat recent Casa de Insolventa Transilvania, administratorul judiciar al proiectului.

City Mall a fost inaugurat in 2005 si are o suprafata totala de 38.000 mp, care include aproximativ 70 de magazine, o zona de restaurante si cafenele, un cinematograf Cityplex, spatii de joaca pentru copii si o parcare supraetajata in imediata apropiere a proiectului.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri