Werk Property Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Timisoara, detinut de catre omul de afaceri banatean Virgil Tornoreanu, va investi 30 de milioane de euro in dezvoltarea Vox Technology Park, un proiect de birouri clasa A cu o suprafata inchiriabila de 26.000 de metri patrati, care va fi livrat pe piata la finalul anului viitor.

Vox Technology Park va fi format din doua corpuri de cladire, cu zece, respectiv sapte etaje, proiectul urmand sa fie certificat BREEAM - calificativul „Very Good”, ceea ce se transpune printr-o eficienta energetica ridicata.

Dezvoltarea Vox Technology Park vine in contextul in care piata de birouri din Timisoara trece printr-o perioada de efervescenta, existand numeroase companii care doresc sa se relocheze si sa isi extinda activitatea intr-un business hub, precum si companii care analizeaza oportunitatile regionale.

Aditional suprafetelor mari disponibile pe etaj, Vox Technology Park va dispune de o serie intreaga de facilitati, reprezentand noua generatie a spatiilor de birouri. Proiectul a fost gandit pentru a intruni toate cerintele specifice unei companii din domeniul IT&C si nu numai, precum flexibilitate ridicata in proiectarea instalatiilor, de la cele de alimentare cu energie, la sistemul de climatizare.

In plus, Vox Technology Park va dispune de spatii pentru biciclete, o sala de fitness dedicata chiriasilor, o zona comerciala la parterul corpurilor de cladire, cu o suprafata de 3.500 de metri patrati, mai multe sali de conferinte, restaurant, food court, cafenea, precum si o terasa amenajata la ultimul etaj. In prezent, constructia proiectului a ajuns la parter, fundatia si etajul subteran fiind deja finalizate.

Proiectul este amplasat intr-o zona cu acces facil din orice punct al orasului, in imediata proximitate a punctelor de interes, precum scoli, hoteluri, restaurante sau hipermarketuri, zona fiind bine conectata la mijloacele de transport in comun si la o distanta de aproximativ 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului.

Arhitectura proiectului este realizata de Studio Arca, antreprenorul general este Werk MB Construct, in timp ce managementul de proiect este asigurat de catre Hafner Consulting.

Pentru omul de afaceri banatean Virgil Tornoreanu, proiectul Vox Technology Park este primul pariu pe un proiect propriu de birouri, asta dupa ce anterior a fost implicat in proiecte rezidentiale, dar si in proiecte de birouri cu suprafete mai mici.

Grupul Werk este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din vestul Romaniei, cu o experienta de peste 13 ani. Grupul a dezvoltat in ultimii ani peste 700 de apartamente si zeci de mii de metri patrati de hale industriale, spatii hoteliere si de birouri.

Piata de birouri din Timisoara devine una dintre cele mai disputate regiuni in dezvoltarile imobiliare, acolo unde au loc pariuri investitionale atat in zona de office, cat si in ceea ce priveste dezvoltarile comerciale, logistice, dar mai ales rezidentiale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri