Luca Prest, compania infiintata de cinci ingineri romani in 2008, va investi 7,5 milioane de euro intr-un proiect imobiliar ce presupune construirea a 148 de apartamente intr-o cladire cu 10 etaje in Cluj-Napoca, pana in 2017, se arata intr-un comunicat de presa transmis, de agentul exclusiv al proiectului, Coldwell Banker Transilvania.

Proiectul rezidential, care se numeste Grand Hill Residence, este amplasat in cartierul Buna Ziua, reunind 148 de apartamente complet finisate, intr-o cladire cu 10 etaje. Preturile de vanzare ale locuintelor din Grand Hill Residence pornesc de la 1.103 de euro pe metru patrat finisat, cu TVA inclusa si loc de parcare suprateran, conform News.ro.

”Odata cu cresterea popularitatii Clujului printre tinerii profesionisti care se stabilesc in oras, a crescut si nevoia de locuinte inteligent compartimentate si adaptate cerintelor unei familii moderne. Aceasta este cea mai buna perioada din istoria pietei rezidentiale moderne din Cluj-Napoca, cu aproximativ 3.500 de locuinte programate spre finalizare in acest an in oras si in imprejurimi, o cifra cu 50% mai mare comparativ cu anul trecut”, a declarat consultantul Coldwell Banker Transilvania, Anamaria Burca.

Preturile apartamentelor au cunoscut o adevarata explozie in ultimul an, sustin analistii imobiliari. In septembrie 2016, pretul apartamentelor din Cluj-Napoca era in medie cu 13,5% fata de octombrie 2015, conform unei analize efectuate de compania de consultanta imobiliara, Coldwell Banker Transilvania.

Luca Prest este atat investitor, cat si dezvoltator al proiectului. Compania are o experienta de peste opt ani pe piata din Romania, fiind fondata de catre mai multi ingineri cu experienta in dezvoltarea unora dintre cele mai mari proiecte din tara, precum centrele comerciale Iulius Mall din Cluj- Napoca, Timisoara, Suceava si Bucuresti Mall.

Dezvoltatorul a construit si a participat la mai multe proiecte din Cluj, dar si in tara, precum Spitalul de Recuperare Polaris, Statia de epurare Cluj, Sala Polivalenta sau parcuri fotovoltaice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri