Compania ieseana Iulius Group, controlata de omul de afaceri Iulian Dascalu, a investit peste un milion de euro in Centrul de Vanzari Palas, in cadrul caruia se va desfasura procesul de achizitionare a apartamentelor din cadrul ansamblului Palas.
Centrul de vanzari este amplasat pe esplanada Teatrului Luceafarul si va cuprinde spatii expozitionale, birouri si un showroom cu doua apartamente construite in marime naturala, urmand a fi inaugurat la inceputul lunii noiembrie. Imobilul este o constructie temporara, dispusa pe doua niveluri (P+1), cu o suprafata desfasurata de peste 1.000 mp.

"Centrul de Vanzari il va ajuta pe potentialul cumparator sa isi faca o idee clara, atat despre suprafetele si compartimentarile apartamentelor, cat si despre finisajele si facilitatile pe care le poate alege. Acest spatiu ii va oferi increderea si siguranta pe care niste schite nu le poate furniza", a declarat Ciprian Bostan, Residential Sales Manager al ansamblului Palas.

Cele peste 100 de modele de apartamente de la Palas vor fi prezentate de consilierii de vanzari,un proiectant-grafician va prezenta pe computer finisajele interioare si un consultant bancar va oferi informatii despre modalitatile de acordare a unui credit.

Preturile apartamentelor vor fi anuntate la inaugurarea centrului de vanzari.

Zona rezidentiala de la Palas este alcatuita din sase cladiri rezidentiale (Opal, Safir, Smarald, Coral, Rubin si Turcoaz), cu peste 100 de modele de apartamente, centru de recreere, locuri de joaca pentru copii si parcari subterane.

Constructia zonei rezidentiale implica lucrari, in paralel, la toate cele sase cladiri, urmand ca anul acesta sa fie finalizata structura primului imobil cu aceasta functiune.

SC Iulius Group SRL a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar la momentul actual compania detine mai multe centre comerciale in Iasi, Timisoara si Cluj, si un altul in Suceava, ce va fi inaugurat pe 15 noiembrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri