ILDC Group a lansat, la Giurgiu, proiectul „7 Star Malls Giurgiu”, fiind vorba despre un complex comercial care se va intinde pe patru hectare, costand peste 18 milioane de euro, un proiect asemanator aflandu-se in desfasurare si la Ploiesti.
"Consider ca proiectul 7 Star Malls Giurgiu va aduce o contributie semnificativa la dezvoltarea acestui oras si va crea noi oportunitati pentru divertisment si cumparaturi, atat pentru tineri cat si pentru cei mai in varsta", a spus Ofer Nimrode, membru in Consiliul Director al firmei israeliene.

„7 Star Malls” Giurgiu va fi situat la cateva minute de centrul orasului si la un kilometru de podul Giurgiu-Ruse. Terenul, cu o suprafata de 40 hectare va avea aproximativ 20.000 metri patrati de spatii comerciale, dispuse pe un nivel.

Mall-ul care va fi gata in 2012, va oferi mai multe spatii de dimensiuni medii si mici. Pe langa magazine va exista si o zona de divertisment, food court, restaurante si cafenele, precum si un cinematograf, dar vor fi si 650 de locuri de parcare supraterane. Practic, ar fi cel mai mare centru comercial din Giurgiu.

Potrivit directorului general al firmei de consultanta asupra proiectului, Emma Toma, in afara de valoarea terenului pe care l-au achizitionat, investitorii israelieni intentioneaza sa cheltuiasca 18 milioane de euro, o parte din fonduri proprii, o parte din credite bancare.

ILDC Group, infiintata in 1909, este cotata la Bursa din Tel-Aviv din 1953, si are o activitate concentrata de segmentul imobiliar, dar acopera si domenii conexe precum media si industria hoteliera.

Compania israeliana mai are in curs de dezvoltare proiectul rezidential „Jackob Park” din Bucuresti care cuprinde 1.476 de apartamente, precum si centrul comercial „7 Star Malls Ploiesti”.

Totodata, compania este activa pe piata din Israel, Polonia, Canada, Moldova, Kazahstan si Georgia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri