Retailerii C&A si New Yorker au deschis in aceasta luna primele magazine in centrul comercial Aurora Shopping Mall din Buzau, inaugurat la finalul anului trecut de catre Cometex, divizia de real estate a Altex.
Retailerul de imbracaminte C&A, parte a grupului elvetian Cofra, va oferi o gama de articole de imbracaminte pentru adulti si copii, suprafata comerciala a magazinului din Aurora Shopping Mall fiind de peste1.500 mp.

Magazinul New Yorker are peste 900 mp. Tot in aceasta luna, a fost inaugurat si magazinul Orsay.

Aurora Shopping Mall este dezvoltat pe un teren de 2,3 hectare, iar constructia este structurata pe trei nivele, avand o suprafata totala de circa 40.000 de metri patrati, din care aproximativ 25.000 metri patrati sunt destinati galeriilor comerciale. Centrul comercial are ca ancore Carrefour, Altex, Intersport, Takko, Deichmann, Kenvelo si fost deschis in urma unei investitii de 25 milioane de euro.

Divizia imobiliara a grupului Altex a incheiat anul 2008 cu un profit net de 5,13 milioane lei (1,39 milioane euro), de circa patru ori mai mic fata de 2007, in vreme ce afacerile s-au comprimat cu 79%.

Firma din domeniul imobiliar, Cometex Suceava este controlata de Altex Romania, care detine 96,87% din actiuni, in urma unei oferte publice de preluare din mai 2005.

Actiunile Cometex se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul COXE. Firma are un capital social de 932.832 lei, divizat in 373.133 de actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri