Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) a lansat un program de certificare si training pentru jucatorii din domeniul constructiilor si dezvoltarilor imobiliare, interesati de constructiile verzi. Costul unui curs variaza intre 96 si 195 euro.
Pentru obtinerea certificarii, cei interesati trebuie sa participe la cel putin zece cursuri, dintre care opt sunt obligatorii si doua pot fi alese dintr-o serie de module optionale.

Costul unui curs variaza intre 96 si 195 de euro, iar costul total al programului este cuprins intre 960 si 1950 de euro. Astfel, daca cel care se inscrie este membru al RoGBC si plateste in avans, costul total al cursului va fi de 960 de euro. In cazul in care nu este membru al consiliului si plateste in momentul efectuarii trainingului, atunci cursantul va plati 1950 de euro.

“Programul va include o parte teoretica si studii de caz furnizate de catre experti in domeniu, activi atat la nivel national cat si international. Sesiunile de training vor incepe in curand astfel incat participantii sa poata obtine certificarea pana la sfarsitul anului”, a declarat Steven Borncamp (foto), presedintele Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi.

Cursurile obligatorii sunt: Cadru legislativ si sisteme voluntare de certificare pentru cladiri verzi disponibile in Romania , Principii de proiectare arhitecturala sustenabile, Evaluarea si costul cladirilor verzi, Managementul proiectelor de constructii verzi , Selectia si managementul locatiei unei cladiri verzi, Managementul si operarea cladirilor verzi, Designul sistemelor de iluminat & Cladiri automatizate si materiale si resurse sustenabile.

Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi RoGBC) este o asociatie non-profit si are, in prezent, 73 de companii membre, printre care se numara Athenee Palace Hilton, Badea Clifford Chance, bauMax, BNP Paribas Real Estate, Crowne Plaza, Liebrecht & Wood Romania, ProLogis, Quintet Asset Management, Red Management Capital sau West Group Architecture.

Citeste si Cine si de ce investeste in birourile verzi?.










Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri