Dezvoltatorul imobiliar Adama a inaugurat proiectul rezidential Evocasa Selecta, amplasat in zona Foisorului de Foc, care a necesitat o investitie totala de 16 milioane euro, fiind in prezent vandut in proportie de peste 60%.
Evocasa Selecta are (foto) are 10 etaje si include 77 de apartamente cu doua, trei si patru camere, spatii comerciale si de birouri la parter si etajul 1. Cladirea mai cuprinde o parcare subterana pe 2 niveluri.

Dezvoltatorul Adama a finalizat in decembrie 2009 prima faza a proiectului Evocasa Completa, din Bacau, iar in luna februarie a acestui an a terminat prima cladire Evocasa Armonia, din cartierul Titan.

Recent, Adama si lantul german de magazine de tip discount Plus au inceput constructia magazinului din Cluj, ce va necesita o investitie de un milion de euro, dupa o intarziere de sase luni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri