New York Hilton Midtown, cel mai mare hotel din New York City, cu aproximativ 2.000 de camere anunta ca va renunta din aceasta vara la room service, scrie CNN.
“Ca multe alte hoteluri, New York Hilton Midtown a continuat sa simta un decline al cererilor de room service traditional in ultimii ani, preferintele si asteptarile clientilor continuand sa evolueze”, a declarat un reprezentant al hotelului.

Dupa scoaterea acestui serviciu, hotelul va incerca un nou concept, un restaurant – cafenea, in care turistii vor putea comanda pizza, sandvisuri sau cafea.

“Din ce in ce mai multi oameni prefera sa faca lucrurile singuri, iar un exemplu in acest sens sunt cresterea numarului de utilizari a serviciilor check-in/check-out automate”, a declarat reprezentantul unei firme cu activitate in domeniul ospitalitatii.

Mai mult, veniturile din serviciul room service inregistrate de hoteluri au scazut la 1,2% din total in 2012 de la 1,3%, potrivit unui studiu.

Aceasta miscare a Hilton poate sa creeze precedent in industria hoteliera.


Sursa foto: Freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri