Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, lanseaza doua rute noi, din Craiova catre Paris Beauvais, respectiv Venetia Treviso, cu preturi de la 69 lei/segment de zbor.

Zborurile catre cele doua destinatii vor fi operate din martie 2017, de doua ori pe saptamana in zilele de miercuri si duminica catre Paris si in zilele de luni si vineri catre Venetia.

Biletele de avion au fost puse in vanzare pe site-ul companiei aeriene. Preturile biletelor de avion la Wizz Air includ taxele de aeroport, un bagaj de mana mic care sa nu depaseasca dimensiunile 42 x 32 x 25 cm si check-in online (gratuit). Pentru bagajele de mana mari sau bagajele de cala pasagerii trebuie sa plateasca taxe suplimentare.

Odata cu noile zboruri spre Paris si Venetia, Wizz Air ofera acum 7 rute spre 4 tari, din Craiova. Primul zbor Wizz Air din Craiova a fost spre Londra Luton in 2013, iar dupa doar un an de activitate, compania aeriana a alocat o aeronava noua Airbus A320 la Aeroportul International Craiova.

Odata cu stabilirea bazei operationale, Wizz Air a creat 36 de locuri de munca directe si a lansat mai multe rute spre Roma, Milano, Bologna in Italia si Barcelona in Spania. In 2015 Wizz Air a transportat aproape 150.000 de pasageri pe rutele din Craiova si a sustinut peste 100 de locuri de munca pe plan local.

Potrivit reprezentantilor companiei, Wizz Air are o cota de piata in Romania de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piata transporturilor aeriene de pasageri.

In Romania, Wizz Air concureaza direct cu Blue Air si Ryanair.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri