Wizz Air introduce zboruri din Bucuresti catre o noua destinatie, statiunea Eilat din Israel, cu preturi de la 99 lei pe segment.

Zborurile vor fi operate din 29 octombrie, in zilele de miercuri si duminica.

Pentru cei care vor sa aiba o vacanta la plaja cand in Romania este sezon rece, Eilat - statiune la Marea Rosie - este o optiune buna pentru o escapada calduroasa in mijlocul iernii.

In plus, din primavara anului 2018 Wizz Air va zbura din Bucuresti catre Goteborg si Nisa (Coasta de Azur).

Numarul de pasageri a crescut cu 40% anul acesta fata de anul trecut, la aproape 1,6 milioane. Anul viitor, Wizz Air va avea 47 de destinatii din 19 tari, pentru escapade de weekend la preturi de la 39 de lei pe segment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri