Asociatia Romana a Magazinelor Online (ARMO) anunta noul director executiv, Florinel Chis. Cu o experienta de peste 14 ani in ecommerce, atat la nivel local, cat si international pentru companii din Fortune 500, Florinel Chis preia conducerea executiva si tinteste cresterea numarului de magazine online partenere la 500, pana la finalul acestui an.

ARMO sustine dezvoltarea comertului online in Romania, ca fiind metoda cea mai moderna si mai eficienta de retail, ce ofera avantaje si beneficii clare consumatorilor in comparatie cu metodele de comert traditional.

„Comertul online este intr-o etapa de dezvoltare puternica si sunt convins ca va deveni rapid o destinatie uzuala pentru majoritatea clientilor romani. ARMO este un pilon important pentru magazinele online din Romania care vor sa demonstreze ca ecommerce-ul este cel mai eficient si sigur mod de a face comert modern, in beneficiul consumatorilor. Obiectivul meu pentru anul acesta este sa pun in aplicare principiile asociatiei in beneficiul membrilor sai si a celor potentiali, pentru a creste comertul online din Romania”, spune Florinel Chis, director executiv ARMO.

Actiunile ARMO se vor concentra pe 3 directii: sustinerea magazinelor online si recunoasterea serviciilor de calitate oferite de acestea, radiografierea constanta a tendintelor din comertul online si analiza comportamentului de consum al clientilor romani.

In activitatea sa Florinel Chis este sustinut de noul Consiliu Director al Asociatiei format din Mihai Patrascu (CEO evoMAG), Marian Alecsiu (co-fondator F64), Gabriel Vasile (site manager SevenSins.ro), Tudor Manea (‎general manager eMAG Romania). Marius Ghenea va ramane presedintele ARMO.

Profil Florinel Chis

Florinel Chis este specialist in ecommerce si antreprenor cu peste 14 ani de experienta in domeniu. Si-a inceput cariera in timpul liceului in 2002 ca programator. In 2006, a pornit primul start-up, companie de dezvoltare software si design care a dezvoltat numeroase proiecte pentru branduri precum Autodesk, eMAG, Romstal Group, PC Garage, Marketonline, Altex, Dedeman, Flanco. In 2012, Florinel Chis s-a stabilit in Marea Britanie, lucrand pentru retaileri online si Warner Music Group, unde a dezvoltat platforma globala de ecommerce a grupului. In 2013 a co-fondat Elastera, start-up britanic, platforma de hosting pentru magazine online, companie care a obtinut VC funding in Q1 2014. Totodata, Florinel Chis a fost consultant la OSF Global pentru clienti din Fortune 500.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri