Comentarii pe articolul Cum sa devii un bun manager al stresului


Pai si cu alte stresuri???

Florian Teleaba la 14 Ianuarie 2008, ora 15:34
Pai si cu alte stresuri???
Articolul e foarte bun, si...spune lucruri foarte adevarate, sunt niste metode cu adevarat bune de a combate stresul profesional. Dar atat. Profesional. "prezentari, interviuri, intalniri, deadline-uri".
Dar cu stresul personal cum ramane? cum il combati? Pt ca parerea mea e ca el influenteaza mult mai mult si stresul profesional. O cearta cu iubita, cu parinti, lipsa banilor intr-o anumita perioada, probleme la facultate, cu timpul pt diverse lucruri. etc etc. Stresuri personale, care cred ca sunt mult mai daunatoare decat stresul profesional. Numai in lispa problemelor personale se poate vorbi cu adevarat de stres profesional care poate fi benefic. Dar daca tu esti stresat de intalnirea cu partenerul, de o cearta, de timp, si se mai adauga si un deadline la birou, cel din urma cred ca e mic copil, nu cred ca mai influenteaza atat de mult, in nici un caz in mod constructiv. Deci, cum combatem stresul din afara seviciului??
Ene Florin la 14 Ianuarie 2008, ora 18:04
Sunt de acord cu solutia data . Este o metoda pe care o practic si eu .In momentul in care ma simt stresat , in primul rand identific problemele care ma ingrijoreaza , in al doilea rand le dau cate o solutionare sau dupa ce le stabilesc gradul de urgenta le ordonez . Uneori constat ca ma relaxez instantaneu dupa ce fac asta .

  Inapoi la articolul Cum sa devii un bun manager al stresului

Setari Cookie-uri