Comentarii pe articolul Kaufland va investi in 2008 peste 75 mil. euro in extinderea retelei din tara


EXTINDERE KAUFLAND

Dan Sarbu la 27 Ianuarie 2008, ora 17:05
EXTINDERE KAUFLAND
Ma intreb, si va intreb, de ce hipermarket-uri precum Kaufland nu isi propun in proiecte extinderea si pe Valea Prahovei...?
Ma refer la zona intinsa intre Campina si Predeal. Desigur,nu exista in zona orase cu peste 100.000 locuitori,insa localitatile urbane cu potential economic sunt dese,sunt multe comune mari in jur...si un astfel de market ar avea sigur succes in zona. Sigur directorii de marcheting ai super sau hiper-marketurilor sunt documentati,...si vor avea argumente de tip:-pretul terenurilor,etc.
Eu cred ,insa, ca o investitie in aceasta zona, a oricarui operator de acest tip ,ii va aduce mari beneficii,dat fiind potentialul zonei,si anume:
-nr locuitori(multi dar raspanditi ,e drept, pe o arie nu foarte mare, in multe localitati nu prea mari).
-dezvolterea economica si puterea de cumparare a locuitorilor zonei.
-nr. important de restaurante ,pensiuni aflate in zona, ce ar deveni potentiali clienti...etc
Un alt argument ar fi acela ca urmarind statisticile privind dezvoltarea acestor super/hyper-market-uri in Occident se observa la unele(exp,Kaufland) ca se extind si in orase de 10.000 locuitori.Ma intreb :Romania cu una din zonele ei dezvoltate-V. Prahovei,nu poate fi o oportunitate ,cel putin identica ,precum a unei localitati de 10 000 locuitori din Cehia?
Un supermarchet in zona Campina,ar opri migratia intregii Vai a Prahovei spre Ploiesti(sau Brasov)...iar aici ,la Campina, ar putea desigur sa fie loc de cumparaturi pentru: AZUGA,SINAIA,COMARNIC,BREAZA,BAICOI,...+COMUNELE APROPIATE.
VA ASTEPTAM LA CAMPINA ,STIMATI RETAILERI!
Prof.SARBU STAN -din Campina.
la 13 Martie 2009, ora 14:21
am auzit ca se deschide un magazin KAUFLAND in CAMPINA unde se primesc cv

  Inapoi la articolul Kaufland va investi in 2008 peste 75 mil. euro in extinderea retelei din tara

Setari Cookie-uri