Comentarii pe articolul Dan Paul: Vom deschide saptamanal Bursa pentru publicul larg


o idee teribila

Elena Ispas la 26 Ianuarie 2009, ora 18:27
o idee teribila
Sunt intitutoare la o scoala din Bucuresti. Mi-ar placea sa predau despre bursa sclarilor din invatamantul primar. Eu cred ca este necesar sa incepem cu ei pentru ca la aceasta varsta copiii sunt foarte curiosi, notiunile noi sunt usor asimilate daca aceste sunt predate si prin aplicatii practice, eventual chiar vizite la Bursa.
Margarit Bogdan la 26 Ianuarie 2009, ora 19:18
sunt elev al C.N. Mihail Kogalniceanu din Galati si sunt una din pesoanele interesate de bursa. Cum as putea avea acces la informatii despre situatia practica a bursei, conceptul teoretic fiind pe planul 2.
Elena Daniela Croitoru la 26 Ianuarie 2009, ora 21:50
E o idee buna intr-adevar, dar cred ca presiunile care ar urma din partea populatiei ar fi enorme, dak sar ajunge ca multi oameni sa "joace" la bursa. Va dati seama apoi cate greve si cate meeting-uri ar fi daca ar cadea cotatiile bursiere si mai tare? Sau si mai brusc? Repet: e o idee buna, dar cred ca mai intai ar trebui prezentate si riscurile oamenilor care ar vrea sa faca tranzactii bursiere, pentru ca la noi majoritatea inca sunt de parere ca bursa e o metoda foarte usoara sa faca bani rapizi(un fel de cazino) exact ca in filme.
P?Unescu Lucian la 30 Ianuarie 2009, ora 14:56
Dl. Dan Paul are idee deloc surprinztoare. Nu mi dau seama care sunt adevratele intenii ale acestui program , dar cu sigurana ar fii o onoare sa " ma plimb " alturi de profesorul de economie prin cldirea BVB . ntrebarea mea este dac acel ghid - broker va avea rbdare sa explice fiecrui grup sau ne va privi cu indiferenta cum se practica n toate instituiile din Romnia.

  Inapoi la articolul Dan Paul: Vom deschide saptamanal Bursa pentru publicul larg

Setari Cookie-uri