Comentarii pe articolul Lipsa fortei de munca, una din problemele pietei industriale


Lipsa fortei de munca

Jivoin Florentina la 16 Februarie 2008, ora 22:39
Lipsa fortei de munca
Forta de munca exista ca au inceput sa se destepte si romanii iar cei tinei fug din tara . Ce pe un salar de 1000 lei poti trai si sa mai intretii si un copil la scoala? Sa fim seriosi . Suntem tratati de multinationalele care au impanzit tara ca niste gunoaie. Ei si-au pus salarii exorbitannte si se folosesc de amarati sa-si faca avere.Este mai rau ca in fabricile comuniste. cel putin atunci cand m-am angajat am avut un salar de 1500 lei(in 1987) iar directorul fabricii avea 2700 lei. Acum un manager are de la 10000(ron) in sus iar un muncitor nu depaseste 1200 cu spor de noapte(unde mai exista) si ore suplimentare.
Rsine guvernantilor care ne conduc.Au luat comisioane pentru toate privatizarile, s-au facut uniimiliardari iar noi suntem bataia de joc . Asa cum ne ajuta ei pe noi asa merita sa-i votam si noi, dar romanii vormerge la vot ca probabil vor mai primi niste sarmale si niste ajutoare alimentare.
In tara nu ar trebui sa mai lcreze nimeni .Cel mai mic venit aer trebui sa fie de 1500 lei pentru un trai decent. Daca nimeni nu mai lucreaza, ce vor face, vor inchide fabricile? Sa fim seriosi.!! Oare cand se va destepta poporul roman??!!

  Inapoi la articolul Lipsa fortei de munca, una din problemele pietei industriale

Setari Cookie-uri