Comentarii pe articolul George Butunoiu: 50.000 de euro, cel mai mare salariu obtinut prin head-hunting


Dorinta angajatului

Alin-Marius Blenche la 23 Februarie 2008, ora 09:10
Dorinta angajatului
Faptul ca exista un deficit de personal nu se datoreaza neaparat lipsei fortelor de munca, exista o multime de persoane care se prezinta la interviuri, dar cati dintre acestia sunt dispusi sa se dedice cu adevarat jobului si sa vrea sa munceasca? d.p.m.d.v. majoritatea acestora vor o retributie mare, cat mai multe beneficii, timp scurt de munca, dar nu ofera nimic in plus jobului, se citeste pe ei ca ofera numai vorbe, sunt adaptati la interviuri pt ca au participat la o multime, o persoana se poate selecta dupa anumite realizari raportate la greutatea obtinerii lor intr-o anumita perioada, precum si dupa personalitatea pe care o are, majoritatea se exclud din acest segment, bafta maxima celor care vor cu adevarat sa munceasca si sa se dedice, inseamna ca au un scop!
Marcel Saitis la 2 Martie 2008, ora 21:42
Domnule George Butunoiu, aveti articole foarte interesante, ajutatoare si consistente. Cum as putea intra in posesia mai multor interviuri si articole ale dvs?
George Butunoiu la 4 Martie 2008, ora 17:39
Draga Marcel, multumesc pentru apreciere si pentru interes! Eu imi pun majoritatea articolelor pe situl meu de Internet, unde pot fi si comentate (ca si aici, de altfel).

GB

  Inapoi la articolul George Butunoiu: 50.000 de euro, cel mai mare salariu obtinut prin head-hunting

Setari Cookie-uri