Comentarii pe articolul UBS, mandatata sa gaseasca un cumparator pentru RBS Romania


Sa le dea gratis

Lamurean Mircea la 5 Martie 2009, ora 10:07
La modul gresit de abordare a pietei romanesti si in special a potentialilor clienti, nici nu ma mir ca au calcat pe broasca. Au inceput cu celebra ticalosie de inrobire a leului si ratind, au facut un minus violent. Ar fi trebuit ca atunci sa fie demisa conducerea si sa-si ceara scuze. Recunoastarea publica a unor greseli e bine primita la noi. Apoi trebuia sa incerce o abordare prietenoasa, deschisa si un pic diferita de ceea ce acum este pe piata. Adica fata de austrieci, mari artisti ai penelului, cind e vorba de contracte, de greci care inca au iz taranesc si inflexibil in sistemele financiare, sau bancile locale - neaose sa zicem - care nu reusesc o abordare moderna, ar fi fost loc de un subtil si perfid mecanism englezesc. Oricum e capcana, dar sa fie cu zimbetul pe buze.
Asa ca daca nu reusesc sa prinza vre-un cumparator, sa le dea pe gratis. O sa constate ca nu le vrea nimeni, pentru ca nimeni nu cumpara sedii, birotica si personal fitos, ci business-uri. Ori cind tragi linia si nu ai ce pune sub, ,,,, macar sa-ti salvezi demnitatea.
Eu la 6 Martie 2009, ora 22:30
nu va mai bucurati de necazurile altora pentru ca o sa va ajunga si pe voi, sau mai rau necazurile "celor mari" de fapt sunt ale noastre

  Inapoi la articolul UBS, mandatata sa gaseasca un cumparator pentru RBS Romania