Comentarii pe articolul Discutiile cu FMI trezesc guvernantii la realitate: Luam in calcul varianta recesiunii


Gresit!

Serban Florin Graur la 13 Martie 2009, ora 08:59
Deci UE imprumuta FMI!
Nu cred ca este cazul sa ne grabim.
1. Sa asteptam rezultatele certe pe 2008
2. Sa vedem daca se mentin exporturile
3. Sa vedem daca cei 20 vor cadea de acord cu schimbarea sistemului stabilit in 1945, mai ales ca exista presiunea exemplului de functionare a sistemului bancar din statele islamice.
Burian Akos la 14 Martie 2009, ora 02:00
N-AM INTELES SI NU INTELEG NICI ACUMA DE CE AVEM NEVOE NEAPARAT DE FMI Tarile care nuau aplicat politica fiscala impusa de FMI au prosperat (de ex cehia) iar cele care le-au aplicat s-au dus la fund ex Nicaragua Parerea mea este ca avem destui experti in finante care pot pune lucrurile la loc ,fara FMI
Cu FMI ne crestem datoriile (siasa destul de mari) +dobinzile care nu sunt deloc nesemnificative plus devenim automat servitorii vestului,multi ani la rind.
Tunas Tiberiu la 14 Martie 2009, ora 07:21
Tare mi-e teama ca FMI tine mai mult decat noi sa ne dea imprumut miliardele de dolari. Si cand nu le vom putea returna va trebui sa privatizam ce a mai ramas din resursa energetica a Romaniei. Scopul este simplu, cresterea preturilor si obtinerea de profituri mai mari. E deja un tipar. Asa se fac afacerile. Sa nu-i condamnam. Dar cum putem sa le luam banii si sa ne protejam de privatizari fortate? Mai avem uraniu, aur si argint. Minele inchise ca neproductive incep sa se redeschida. Hidrocentralele mari apartin inca statului roman. Are cineva solutii?

  Inapoi la articolul Discutiile cu FMI trezesc guvernantii la realitate: Luam in calcul varianta recesiunii

Setari Cookie-uri