Comentarii pe articolul Ghetea: Bancile vor reduce mai intai dobanzile la depozite si apoi la credite


Bancile vor reduce mai intai dobanzile la depozite si apoi la credite

Ion-Corneliu Andrei la 7 Mai 2009, ora 14:20
Bancile sunt niste camatari legali,se bucura de aceasta umbrela doar pt ca statul roman este incapabil sa face ceva in privinta asta sau se fac ca nu vad.
D-aia bancile se comporta asa cum se comporta si isi bat joc de clientii lor.
De ce nu-si permit sa aiba o asemenea dobanda in tarile mama si de asemenea de ce nu-si permit sa jecmaneasca clientii din Franta, Anglia, Germania?Pt ca statul respectiv are legi clare care nu le permit sa faca asa ceva.
Referitor la faptul ca intai vor scadea dobanzile la depozite nu ma mira...au aceeasi atitudine sfidatoare fata de clienti de fff multi ani, asa ca nu-i nicio noutate.
Sunt curios cum vor supravietui in conditiile in care cererea pt credite va fi mult mai mica si depozitele isi vor reduce numarul simtitor.
Teodorescu Mihai Eduard la 8 Mai 2009, ora 09:48
De acord cu dl Ion-Corneliu Andrei. Probabil ca vor incepe din nou goana dupa clienti prin dobanzi mari la depozite. Din pacate in RO nu se va schimba atitudinea generala a locuitorilor si a celor ce ne conduc si permit ca aceste derapaje sa existe in cotidian ca forma "normala" de manifestare a "capitalismului" autohton.
Vasile Tarta la 11 Mai 2009, ora 21:13
reducerea dobanzii la depozit?ceva normal in romania !Cat despre reducerea dobanzii la credit?ha ha ha cea mai tare gluma a anului! pai cum sa reduci domnule dobanzile la credit(mai ales cele ascunse,pe care amaratul de cetatean obisnuit nu le intuieste si nici nu-si da seama de ele decat dupa ceva vreme de la semnarea contractului)cand nimeni nu-ti poate garanta un curs ascendent relativ stabil al leului?

  Inapoi la articolul Ghetea: Bancile vor reduce mai intai dobanzile la depozite si apoi la credite

Setari Cookie-uri