Comentarii pe articolul Cum a ajuns o tanara de 27 de ani sa conduca unul dintre cei mai mari angajatori locali


sigur

Ioana Muresan la 24 Iulie 2009, ora 11:20
... nu a ajutat-o? .... dar i-a oferit o partie de lansare ...
Andreea Marcon la 24 Iulie 2009, ora 12:18
Mi se pare absolut normal ca proprietarul firmei sa doreasca sa transmita conducerea acesteia cuiva din familie. Si eu as fi procedat la fel. In strainatate nu mira pe nimeni ca fiul/fiica unui mare magnat a preluat afacerea familiei. Cred ca in cazul acesta noi avem o problema. Probabil ca daca d-soara Alice ar fi fost barbat , cu o pereche de ochelari plantati pe nas si un aer foarte sobru si rigid, arata mult mai calificata pentru acest post. Nu?
Marius Maxim la 24 Iulie 2009, ora 12:38
si mie mi se pare absolut normala succesiunea in familie. ce este deplasat aici este propaganda care i se face, cum ca fata ar avea cine stie ce merit, ca este un mare executive talent si asa mai departe, cand, de fapt este o paris hilton, mutatis mutandi, adica mostenitoarea unui imperiu. un fel de eba. hai sa nu facem din ea un mit in business. hai sa vedem cand se retrage papa sau da coltul, cum rezista d-soara alice ca executiv si atunci sa o laudam. ascensiunea in sine nu impresioneaza pe nimeni fiindca este, evident, fabricata, iar executiva este umflata deocamdata cu pompa. adica bull shit. leave it and see what happens.
Petru Birgoveanu la 24 Iulie 2009, ora 13:48
Nu e vorba de asta Andreea... e vorba de faptul ca acest articol o face sa para o tanara muncitoare si foarte competenta... un model pentru ceilalti tineri... si nu este nici pe departe!
As Tani la 26 Iulie 2009, ora 23:25
in strainatate, un patron care doreste sa-si lase copilul sa-i conduca afacerea in viitor, isi trimite copilul la studii de specialitate. aici acesta dra, f draguta dealtfel, a fost la studii politice! hai sa fim seriosi! e omeneste ca a negociat pt ea un asemenea post, at cand a vandut afacerea, dar titul articolului ne sugreaza o munca enorma! articolul e, de fapt, o reclama pt acesta firma!

  Inapoi la articolul Cum a ajuns o tanara de 27 de ani sa conduca unul dintre cei mai mari angajatori locali

Setari Cookie-uri