Comentarii pe articolul Americanii isi vand apartamentele la targurile imobiliare din Romania


Piata imobiliara din Romania

Danila Cristian la 2 Aprilie 2008, ora 14:00
Piata imobiliara din Romania
Cel mai bun exemplu ca piata din Romania va trebui sa-si adapteze preturile din ce in ce mai mult pentru satisfacerea nevoii de locuinte ieftine,concepute pentru clasa cu venituri medii.Pe masura saturarii pietei cu locuinte scumpe care deja isi gasesc din ce in ce mai greu cumparatori, dezvoltatorii vor trebui sa construiasca ieftin altfel vor ramane cu proiectele nevandute.
George Mihail la 11 Aprilie 2008, ora 15:11
Nu prea deslusesc ce intelegi tu prin locuinte ieftine sau scumpe. Daca apartamentele (ca despre ele este vorba in articol) de 2-3 camere, situate in niste imobile, care cu greu se pot definii ca locuibile dupa standardele europene sau americane, fac parte din conceptul tau de locuinte ieftine atunci avem o problema. Piata acestora este supra-evaluata la noi, romani, si nu exista vreo justificare (cerere a fost si va fi).

Si apropo, un apartament de 3 camere in
Florida, ce valoreaza cam cat unul de pe la noi, este de cel putin 2-3 ori mai mare ca suprafata. De ce? Pt ca oamenii astia nu prea pot trai in cutii de chibrituri .... Asta spune ceva despre nivelul de civilizatie de prin zona aia.

In schimb noi evaluam 8 pereti de beton la peste 100 000 de Euro.

  Inapoi la articolul Americanii isi vand apartamentele la targurile imobiliare din Romania

Setari Cookie-uri