Comentarii pe articolul BNR, catre bancheri: Reduceti dobanzile la creditele in lei


rezultatul sperieturii este marirea marjei de restante si profit

Adrian Stan la 28 Octombrie 2009, ora 17:52
Bancile neserioase si-au majorat marjele de profit pe spatele clinetilor si acum reclama faptul ca restantele s-au triplat.

Pai daca si rata la un credit simplu s-a triplat, si in cazul in care "Clientul" bancii nu si-a pierdut locul de munca, el are dificultati mari in a-si achita obligatiile.

De ce o linie de credit acceptata acum 2 ani isi modifica conditiile ...ce il intereseaza pe client variatiile pietei monetare .. el a luat 5000 EUR in 2006 si ii ramburseaza in X ani.
Banca de asemenea a imprumutat banii respectivi in 2006...de la alta banca , normal, si ii returneaza cf. scadentarelor proprii.

De ce banca trebuie sa fie mereu in profit si sa rostogoleasca toate costurile incompetentei proprii asupra "clientilor " nimeni nu intelege.

Astfel ca bancherii in loc sa protejeze ceea ce a mai ramas din clientii lor, sa le respecte bonitatea si sa accepte parteneriatul si la bine si la greu, prefera sa lichideze proprietati la 10% din valaore sa isi umple gulerele camasilor cu sange, si sa piarda hemoragic cota de piata si clientela.

Sigurul lucru de spus ar fi Rusine !
Aceasta este singura lectie capitalista pe care am invatat-o.

Acolo unde s-a inventat , aceasta insa s-a modificat, s-a cosmetizat, nu se aplica cu aceeasi brutalitate.

Of !

  Inapoi la articolul BNR, catre bancheri: Reduceti dobanzile la creditele in lei

Setari Cookie-uri