Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


◦Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Stasek Adrian la 9 Aprilie 2010, ora 18:27
Nu este normal, o politica de constrangere, a activitatii respectivelor super magazine. Insa, noi clientii, de multe ori suntem bataia lor de joc! Adica, la casele de marcaj, mai tot timpul, pierdem zeci de minute la coada, pentru ca nu functioneaza la capacitate maxima! Nici in orele de varf, nici in weekend, si mai ales de sarbatori. Pana cand? Si ma refer doar la Carrefour Colentina, respectiv Kauffland Colentina. Fructele citrice-exotice, le tin la vanzare si cand arata expirate, adevarate gunoaie. Iar preturile sunt foarte piperate la majoritatea produselor. Iar produsele romanesti- alimente, fructe si zarzavaturi, de regula, lipsesc sau, sunt la preturi foarte mari, de parca ar fi aduse de peste mari si tari. Si nimeni, dintre cei abilitati nu fac nimic, pentru normalizare, pentru clientii romani-care nu intamplator, mai ales in pragul sarbatorilor, merg la Budapesta sau la bulgaari, pentru a face cumparaturi, care sunt cu 30%-50% mai ieftine, decat in Romania!!!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri