Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


da,evident

Brancovean Catalin Constantin la 9 Aprilie 2010, ora 19:03
eu sunt de acord cu asa ceva...fiecare ar trebuie sa isi petreaca macar o zi pe saptamana cu prieteni sau familia...nu sa stea la cozi prin magazine
Bianca-Alina Radac la 9 Aprilie 2010, ora 21:59
Da, poate asa ii mai opreste pe toti imbecili care nu stiu sa faca altceva, feie ca au bani, fie ca nu. Romanii sunt cei mai mari cumparatori.........si cumpara foarte multe alimete care le arunca si chestii din supermarket-uri pe care nu le folosesc in veci! Deci: daaaaaaaaaaaaa, sa le inchida duminica!
Si ma mai gandesc si la cei care lucreaza acolo saracii, sa aibe o duminica libera ca si asa au salarii vai s-amar!
Nu vad de ce sa nu mergem la piata!? Sau traim intr-o tara asa de bogata incat trebuie sa cumparam produse doar din import????????
Pt a iesi din criza si pentru a ne mai reveni, trebuie sa folosim si sa achizitionam cat mai multe produse autohtone! Deci inchideti-leeeeeeeeeeee.........oricum urasc sa fac cumparaturi in supermarket :))!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri