Comentarii pe articolul Cum sunt impozitate pensiile in tarile din UE?


FRUMOASE FOTOGRAFII !

la 9 Iulie 2010, ora 13:12
Singurul lucru interesant in acest articol este fotografia Andreei Vass: de actrita de cinema holliwoodian. In rest, doar niste compilatii menite sa ne acomodeze cu gandul ca va fi din ce in ce mai rau.
Andreea Vass a uitat sa spuna marimea pensiilor medii in tarile respective, cat si care este speranta de viata acolo.
Ni se acunde adevarul ca intentia guvernului este sa mai scape de batrani, cu orice pret si prin toate mijloacele. Cu otrava inca nu au incercat.
Iuga Vlad la 9 Iulie 2010, ora 16:28
Paritatea puterii de cumparare nu este analizata si nici interpretata, efectul macroeconomic in cazul impozitarii tuturor pensiilor din Romania, modalitati si strategii concrete de ridicare a nivelului de trai la fel.

Incheirerea articolului ii se protriveste perfect, doar demagogie...
la 9 Iulie 2010, ora 16:44
Am cunoscut o familie de pensionari din Olanda, profesori ca si mine, dar care aratau mut mai tineri ca mine, desi eu mai am ani buni pana la pensie. Calatoreau mult, prin mai toate tarile lumii, pentru ca, daca la sfarsitul anului ramaneau cu bani necheltuiti, erau impozitati cu mai mult. Ati priceput cum devine chestia, doamna Vass - economista de renume mondial?

P. Spirescu
Doloc Eugen la 9 Iulie 2010, ora 19:12
Intr-adevar ! " imi plac pozele " -Asta-i Romania ! Tara tutoror posibilatilor -fara cateva ...........Care sunt de baza si de bun simt !

  Inapoi la articolul Cum sunt impozitate pensiile in tarile din UE?

Setari Cookie-uri