Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?


bonus pt bonul fiscal

Chiribuc Ionela la 26 Iulie 2010, ora 15:21
excelenta masura mai ales in ce priveste cheltuielile de reabilitare / intretinere a locuintelor.
Isidor Livia la 26 Iulie 2010, ora 17:05
Imposibil de realizat.Vă imaginați cozile la depunerile sacoselor cu bonuri? Cine le verifica? Vor înflori șmecheriile cu bonuri, iar statul nu va avea cum sa le verifice din moment ce concediază funcționari. și de unde să dea bonificații celor care le aduc cand statul e falit? Nu are cu ce plăti salariile și pensiile, productie nu avem si nici nu vom avea curand. O INEPTIE!
Elena Rivnic la 27 Iulie 2010, ora 11:25
Solutii de a face rost de bani sunt inca suficiente dar din pacate institutiile de stat - cum au dovedit si pana acum si probabil si de acum incolo - sunt incapabile sa le aplice sau sa le adapteze conditiilor actuale. Spre exemplu in Germania daca mergi la Supermarket si cumperi vreo bautura in ambalaj PET sau doza metalica platesti in plus pt acel ambalaj o taxa de cca 1Euro si primesti in schimb un cupon. Iti poti recupera aceea suma daca returnezi ambalajul si prezinti cuponul.
Dar la noi nici macar o masura atat de simpla, care sa stimuleze atat cetateanul cat si comerciantii sa recicleze, nu a fost implementata. Asa ca ce pretentii putem avea ca statul sa aplice eficient o masura menita sa creasca veniturile la buget......!?

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile