Comentarii pe articolul Averile mari, taxate suplimentar. Cum comentati ideea guvernului?


un mic pas spre dreptate

Stefana Gheorghiu la 26 Iulie 2010, ora 23:27
dar de averile tiganilor dc nu se atinge nimeni? ei nu fac parte din tara asta? sau ei conduc tara asta cu pistoale si cutite iar noi ceilalti trebuie sa tremuram in fata lor? ei ne fura copii sii duc la produs sau ii vind si ne sfideaza in fata cu nuntile copiilor lor etalindu-si averile, am vazut un documentar in care arata o localitate plina de palate ale lor dar nu plateau nici-o taxa, nici lumina , apa, sau vreun impozit , politiei ii era teama sa intre in acea localitate,acest fapt ma intriga cel mai tare caci stramosii nostri si-au dat viata pt tara asta iar cei de acum de la putere o destrama sau ne lasa sa tremuram in fata unor tigani ingusti la minte si lenesi, se pare ca traim mai rau si mai nedreptatiti decit pe vremea lui ceausescu , urmaresc cu atentie toate stirile si astept cu nerabdare sa aud macar odata ca se face ceva impotriva acestor locuitori ai tarii noastre sa plateasca si ei ca si noi careee muncim ,,, totusi, iar referitor la taxele pt cei bogati......chiar ma bucur, ba chiar se putea un pic mai mult sa le ia caci de fapt ei si-au facut averile furind de la noi, eu muncesc cinstit dar nu am reusit nici macar sa am un ban strins in banca pt zile negre darami-te sa mai fac si averi
Svaricek Filip la 27 Iulie 2010, ora 07:14
pana acum vedeam o gluma nesarata din parte populatie afirmatia ca guvernul o sa ne impoziteteze si aerul respirat, dar de la impozitarea bogatanilor "de 450 jda mii" si pana la cea de mai sus cred ca e doar un pas. sunt curios cum poate stabili statul valoarea reala a imobilelor si kiar a mobilelor. eu inteleg ca "statul", asa cum am fost invatati sa spunem, are nevoie de bani ... sincer sa fiu si eu am, sau vreau sa am mai multi bani. dar chiar asa, sa iti bati joc de oameni si afirmi niste aberatii total neprofesionale pentru a aduna ortul ... rusinica domnilor "guvernatori". cateodata imi este jena ca traiesc intr-o tara a nimanui, condusa de NIMENI. ma bucura in schimb ca sunt tanar si muncesc, cotizand luna de luna la bugetul de "stat" - acei pensionati pe caz de boala, pe care o putem numi STATornicie - bineinteles ironic - care au decis ca e mai lejer sa stai pe bani putini decat sa muncesti pe bani putini. cred ka acesti pensionari falsi care nu sufera nici o boala ar trebui sa renunte la dreptul pensiei si o isi reia munca. stimati guvernanti, personal sunt dezamagit ca sunt partas la incurajarea puturoseniei si a lancezelii existentiale. RUSINE VOUA ! si noua
Iulian Neculau la 27 Iulie 2010, ora 08:32
Stimata Doamna Stefana Gheorghiu,
Toata admiratia pentru prima parte a articolului. Aveti grija ca puteti(sau putem) fi acuzati de rasism. Sunt de acord cu dumneavoastra intru totul.
In ultima parte insa, cam bateti campii si aici este de vina simplitatea noastra (naturala).
Va propun sa incercati sa vedeti situatia si asa:
Aveti parinti si socri care au o varsta la care simt ca nu mai pot sa se descurce de unii singuri si decid, in acelasi timp, sa va "puna in posesie" casele lor. Nu aveti frati, surori, cumnati, cumnate, deci sunteti singurii mostenitori.
Si uite asa doamna, peste noapte , intrati in tagma celor care "si-au facut averi furand de la noi" cum afirmati dumneavoastra.
Sa stiti ca si eu "muncesc cinstit si nu am un ban strans in banca pentru zile negre" dar...
Multi ne putem trezi in situatia de mai sus. Si atunci de ce sa platim in plus? Ca ajungem in situatia asta fortati de imprejurari si in afara de a da mai multi bani guvernului incapabil mai trebuie sa avem grija de inca patru guri?
Ca sunt grupuri de interese, ca exista clientela politica, ca exista grupari mafiote stim si noi si cel mai bine stiu alesii nostri, alesi care continua sa se imbuibe pentru ca nu are cine sa-i traga de maneca si pentru ca marea masa sunt ca si noi(in traducere libera: fraieri, prosti, tampiti, idioti, etc, etc, etc....)care muncim pe nimic si nu avem voie nici macar sa privim la capra vecinului.

  Inapoi la articolul Averile mari, taxate suplimentar. Cum comentati ideea guvernului?

Setari Cookie-uri