Comentarii pe articolul Top 3 recomandari de pret pentru Fondul Proprietatea


preluare fortata si ilegala

Velisaru Gheorghe la 18 August 2010, ora 08:23
Prin marea privatizare am obtinut eu si cu familia mea trei coupoane de actiuni lla Romarc Fuel care ulterior sa transforma in Petrom Aviation care avea ca obiect de activitate furnizarea de produse petroliere ptr av. civila intr timp Petrom OMV a devenit actionar majoritar la Petrom Av.si prin o firma de brocheraj mi- trimis prin posta doua mandate postale in valoare de 1300 de roni reprzentind contravaloarea pachetelor de actiuni detinute de mine la Petrom Av. fara ca eu sa-mi manifest dorinta de a vinde aceste actiuni deci practic obliginduma sa vind acest actiunii la OMV PETROM ce este de facut in acesta stuatie ?
Gheorghe Nitulica la 22 August 2010, ora 09:09
da si eu as dori un comentaru..REFERITOR LA D PROPETATEA , IN ANUL 1973 MISA LOAT UN LOC DE CASA, CU FORTA DE CATRE PRIMAREA COM CURTISOARA JUD OLT,, SI EI MILAU TRECUT LA F PROPETATEA,, FARA CONSITAMINTUL MEU. DAR LAU TRECUT CA ESTAVILAN , DE SI ERA LOC DE CASA, EU CE MAI POT FACE?

  Inapoi la articolul Top 3 recomandari de pret pentru Fondul Proprietatea

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile