Comentarii pe articolul Prima amenda din pensii private


Risc !?

Epsen Memet la 19 Iunie 2008, ora 22:18
Te rog sa accesezi adresa de mai jos. Este a CSSPP. Asa iti poti da seama de ce este bine ca de banii tai sa se ocupe niste profesionisti (urmareste evolutia lunara a activelor). Despre ce probleme spuneai ca ar fi vorba? (pentru Diana) http://w4.csspp.ro/ro/images/rw/31_05_2008.pdf
Sorin Apostol la 20 Iunie 2008, ora 08:17
Pentru "Memet" si Diana. Ceea ce vedem in documentul CSSPP nu are nici o legatura cu profesionalismul sau cu lipsa acestuia este doar un clasament care reflecta fatpul ca la capitolul contributii si campanie de marketing acteva companii stau mai bine decat celelalte. Problema mentionata de Diana ramane in picioare iar tabelasul acela nu reprezinta, nu are cum sa reprezinte, raspunusul. Problema ramane in picioare, si atat timp cat sunt incalcate prevederi legale ale CSSPP, daca sunt incalcate, raspunsul trebuie sa fie clar si fara echivoc. Nu valoarea primei amezi reprezinta problema ci semnalul care trebuie sa se faca auzit de toti amatorii de pescuit in ape tulburi!
Chelaru Geanina la 22 Iunie 2008, ora 10:21
Dle Memet sunteti cumva agent la BCR Fond de Pensii? Din acel tabel reiese ca se pozitioneaza foarte bine pe piata pensiilor private. Personal nu cred ca un fond care se afla la inceput poate avea o cotatie atat de buna. Asigurarile de pensie pilon II sau facut in primul rand datorita angajatilor bancii care in momentul in care veneai pentru credit iti puneau in fata fara prea multe explicatii si un contract. Nu se dadea nici o explicatie clara asupra costurilor, comisioanelor, etc. Deci, cum s-a reusit atragerea participantilor? Eu inca am incredere in firmele cu traditie si cunoscute deja pe piata. Nu neaparat ING. Atata timp cat, si asta facand referire la ING (pensii/banca) au transparenta in ceea ce priveste costurile, comisioanele si toate celelalte nu vad de ce nu as putea capata incredere. Ca au incalcat prevederile legale ale CSSPP. Pe ei i-au prins dar pe altii?

  Inapoi la articolul Prima amenda din pensii private

Setari Cookie-uri