Comentarii pe articolul Steven van Groningen: Ordonanta 50 e gresita, legile nu se fac repede-repede


dezinteresul afisat de banci fata de clienti

Ignat Daniela-Cecilia la 23 Septembrie 2010, ora 12:21
Bancherii afiseaza un fals interes pentru rezolvarea situatiilor delicate in care se afla clientii.
Nu exista interes real si propuneri de solutii realiste.
Afirmatiile sefului Raiffeisen sunt complet neadevarate. NU cred ca exista prea multe persoane care sa spere intr-o reducere cu cateva procente a dobanzilor la creditele deja existente. Cine a avut contacte cu consilierii bancari stie ca acestia nu sunt capabili sa ofere niciun fel de solutii la probleme reale si nici nu manifesta interes pentru rezolvarea doleantelor clientilor justificand ca astea sunt indicatiile de la nivel central. Raspunsul la faptul ca actele aditionale nu sunt concepute corect si nu ”lumineaza ” nicicum omul de rand a fost doar ca asa au fost primite de la nivel central fara nicio alta justificare.
Lucrul care ma uimeste cel mai mult este ca si mediul privat manifesta aceeasi lipsa de vedere in perspectiva care exista si la nivelul guvernului. Se vorbeste de consecinte care nu sunt de dorit dar nu se incearca gasirea de solutii alternative. Faptul ca vor exista la un moment dat milioane de restantieri la banci si ca datoriile acumulate vor fi imposibil de platit chiar daca ii iei omului chiar si aerul de respirat, nu cred ca va constitui un factor benefic pentru bunastarea mediului bancar .
Vor acumula bancile creante imposibil de valorificat si ce vor castiga din asta?!

  Inapoi la articolul Steven van Groningen: Ordonanta 50 e gresita, legile nu se fac repede-repede

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile