Comentarii pe articolul Seful gigantului P&G, in Romania: Atunci cand criza precipita lucrurile, iesiti din birouri


Intrebari

Ursu Livia la 30 Septembrie 2010, ora 10:46
Dar industria comestica romaneasca unde a disparut , cine a facut-o bucati, bucatele si care-i comisionul pentru impostorii guvernarii PDL-iste?
De acum incolo vor costa mai ieftin produsele Procter&Gamble pentru romani?
Popescu Letitia la 30 Septembrie 2010, ora 11:22
Nu poti sa te bucuri cand se realizeaza ceva in Ro? Cat despre intrebarea ta, care mie mi se pare retorica , incerc totusi sa te lamuresc.Iin 20 de ani au fost mai multe guvernari PSD-iste, iar presedintele consiliului judetean Prahova, care a contribuit la aceasta realizare, este Dl Mircea Cosma, insemnat lider PSD. Mai informeaza-te inainte sa arunci texte pe care altii le pot lua de serioase.
Armasaru Viorel la 30 Septembrie 2010, ora 14:05
Apreciez Letitia, prea multi oameni incep sa deschida capitolul reprosurilor si isca o discutie ce nu rezolva nimic atunci cand li se raspunde. Solutia este sa ne si apucam de treaba nu sa mai cautam vinovati si nici sa intrebam mai intai ce culoare politica ai ci care este solutia si ce faci tu pentru a merge lucrurile mai bine !?

  Inapoi la articolul Seful gigantului P&G, in Romania: Atunci cand criza precipita lucrurile, iesiti din birouri

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile