Comentarii pe articolul Ciocolata Rom isi pune pe ambalaj steagul american ca sa porneasca o dezbatere despre valorile romanesti


V-a luat Dumnezeu mintile

Octavian Sacota la 5 Octombrie 2010, ora 13:54
O sa obtineti o mare ratare cu chestia asta! Sunteti atat de subtili ca nici voi nu mai intelegeti ce faceti, penibililor!
Mai bine mai faceati o serie de reclame noi din colectia "Partidul te vrea tuns" si obtineati de 10.000 de ori mai multe rezultate. Numai eu stiu cu cate ciocolati ne-am indopat eu si prietenii mei strigand unul la altul "Partidul te vrea tuns, roacare!" :))
Adrian Botan, ai tocat banii degeaba! Bine ca nu sunt banii mei :)
Pavel Nicoleta la 5 Octombrie 2010, ora 22:45
cea mai proasta idee ever... cel mai prost clip publicitar ever... sa faci dintr-un simbol romanesc o strutocamila si sa-l pui pe un individ sa zica in americana "ceva" si sa subtitrezi? ma repet, ma scuzati, cea mai proasta idee. Doamne fereste-ma!
Alexandra la 5 Octombrie 2010, ora 23:27
vrem rom tricolor inapoi
Nicolae Naumof la 6 Octombrie 2010, ora 18:58
Mie imi pare a "facatura" toata povestea asta. O campanie tipica de "Buzz:" in care faci ceva scandalos pentru a atrage atentia publicului si pentru a obtine acoperire media (inclusiv in social media).

Pun pariu ca intr-un viitor nu foarte indepartat se va reveni la ambalajul original si toata lumea va fi fericita ca au din nou ceea ce aveau si inainte. Plus in mediul on-line vor fi zeci de mii de postari pe bloguri, pe facebook, pe twitter etc. despre Rom.

  Inapoi la articolul Ciocolata Rom isi pune pe ambalaj steagul american ca sa porneasca o dezbatere despre valorile romanesti

Setari Cookie-uri