Comentarii pe articolul Firmele mici au de ales: Impozit de 3% din venituri sau 16% din profit


e bine

Nistor Serban Corneliu la 27 Decembrie 2010, ora 11:40
e foarte bine, la ce sa am un contabil cand mi se calculeaza 3% din venituri, aia pot calcula si eu, la ce sa ma chinui sa pun pe firma inclusiv hartia igienica, sa ma chinui sa scad 1/3 din cheltuielile casei cu utilitatile si alte tampenii? e firma mea, eu ma pricep la domeniul X, aia fac! intalniri cu contabilul, ce mai putem baga pe cheltuieli, care e diferenta intre venituri si cheltuieli, da' aia e deductibila, sau nu, are legatura cu domeniul meu de activitate, nu are, stai cu inima cat un purice: daca vine Garda, ei cum considera? si daca iti dau amenda, stai sa te judeci cu ei? pai eu cand mai muncesc sa fac banu'? iar o data la 6 luni imi mai trebuie si un expert contabil! SI EU CAND MAI FAC BANU' SA PLATESC IMPOZITE, TAXE, IMPOZITE LOCALE, TAXE LOCALE, CONTABIL, EXPERT CONTABIL, AMENDA? HA? DA NENE CU 3% SI AM TERMINAT BALCIUL!
Doina Sacasanu la 27 Decembrie 2010, ora 17:36
Ai nevoie de contabil obligatoriu. Statutul de microintreprindere te conditioneaza la cel puti 1(un) salariat. Pentru asa ceva, ai de facut ceva calcule si sa cunosti ceva legislatie. Este pre simplist cum pui problema domnule patron. Se vede treaba ca nu stii mare lucru din ceea ce stiu contabilii. Acum de sarbatori, iti urez un an CU BANU LA MAI MARE dar ATENTIE la ERORI si la CITIREA printre randuri. Pana una alta, La multi ani cu sanatate si nu neglijati meseria de contabil.

  Inapoi la articolul Firmele mici au de ales: Impozit de 3% din venituri sau 16% din profit

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile