Comentarii pe articolul Boc, despre pretul carburantilor: Putem introduce impozite impotriva producatorilor


E tare istet Boc!

Olteanu Dragos la 11 Ianuarie 2011, ora 10:03
E tare istet Boc. Se gandeste numai la luat. Aceste impozite de care vorbeste el nu credeti ca se vor gasi in pretul carburantilor si implicit in produse.
Dobrescu Alexandru la 11 Ianuarie 2011, ora 10:12
dle Olteanu si dumneata esti istet, nevoie mare. de ce sa castige numai ei? sa castige si statul roman prin impozite mai mari(accize). pretul crescand dramatic, consumul se va reduce extrem de mult, iar profiturile benzinarilor vor scadea.
Craescu Dragos Dumitru la 11 Ianuarie 2011, ora 10:17
Pai e normal.... cum credeti ca ar fi putut lua niste bani intr-un mod in care guvernul sa nu mai fie aratat cu degetul? e simplu....benzinariile ridica pretul , guvernul pune o taxa pe venitul lor, taxa ce se va gasi in pretul benzinei, deci practic o platim noi, iar la sfarsit benzinariile isi iau si ele partea.
Nimic nu e intamplator, totul e calculat.
Octav Dan la 11 Ianuarie 2011, ora 10:50
Asa plateste KazMunaiGaz datoria de 570mil.euro urmare a "vizitei de lucru"
in Kazahstan si negocierilor ce au urmat.

Celelalte companii il sprijina la mica intelegere deoarece aduc +TVA.

Finalul a fost anuntat de KazMunaiGaz care ameninta cu inchiderea rafinariei,
deoarece are bilant cu.....pierderi in 2010.

Deci crestera de pret va fi gasita ca justificata.
Mai bine si-ar cere iertare lui Patriciu!
Craescu Dragos Dumitru la 11 Ianuarie 2011, ora 13:17
consumul benzinei nu se va reduce daca pretul urca si tocmai de asta isi permit. de ce nu se reduce consumul? pai pentru ca transportul de marfa este o necesitate, transportul in comun la fel, iar nevoia oamenilor de a se deplasa este este indispensabila!
Poate va fi o mica reducere, insa la pretul ridicat nu se va simti.
Felicia Onel la 11 Ianuarie 2011, ora 18:31
daca tot ii da cu privatizarea frauduloasa a petrom de ce nu denunta acel contract ca fiind facut in dauna statului?! tot ii da cu privatizarea petrom, cu kkt...si daca peste jumatate din pretul carburantului este reprezentat de taxe si accize de ce draq nu se cunoaste asta in starea drumurilor si a infrastructurii, in general? mai da-i dreaq ca e limpede ca apa ca totul e o intelegere...
Insa veniti la protest, cumparati carburant in cantitate mica si cu monezi...chiar daca decat vor ridica o spranceana a ingrijorare, tot vom castiga prin faptul ca nu mai suntem pasivi...
Plic Iulius la 11 Ianuarie 2011, ora 21:19
Domnule BOC!!!!Cum adica , nu poti interveni in a controla preturile la carburanti pt. ca nu poti trece peste ,, greselile '' guvernelor anterioare ? De ce nu aplici aceleasi ,,tehnici'' cu care ai micsorat salariile. Salariile care erau ,,greselile'' bune ale guvernelor anterioare. Cand trebuie sa nenorocesti poporul , atunci poti anula , incalca si batjocori legislatia data anterior si calca in picioare drepturile obtinute legal de cei ce muncesc cinstit pentru niste salarii care si asa erau cu mult sub cele mai slabe venituri din LUME iar acestor mahari nu le poti face nimic... Stii de ce ? Pentru ca esti mic , mic , mic , mic , miiiiiiiiiiiiiic de toooooooot ! Nicidecum din cauza guvernelor anterioare . Poporul asta pe care voi il credeti prost , vede si intelege totul preabine . Va veti primi cat de curand ,,rasplata''.
Dan la 12 Ianuarie 2011, ora 19:46
Feliicia draga, foarte bine ai zis! E un paduche Boc asta.. care pisca pe cine nu trebie. De i-ar "pisca" un pic pe astia care chiar merita poate si-ar mai spala din pacate. ..Dar tare ma-ndoiesc!

  Inapoi la articolul Boc, despre pretul carburantilor: Putem introduce impozite impotriva producatorilor

Setari Cookie-uri