Comentarii pe articolul Vrei o Bursa cu adevarat matura? Iata solutiile propuse


MATURIZAREA PIETEI DE CAPITAL

Claudiu Doros la 30 Martie 2011, ora 23:43
Salut cu mult respect si entuziasm si sustin toate propunerile si declaratiile participantilor la conferinta "Maturizarea pietei de capital" la care mi-as fi dorit sa particip.
In calitate de fost broker, performant intr-o anumita perioada de dezvoltare a Bursei, am sustinut toate aceste deziderate inca de inceputul implicarii mele in conducerea SIF Moldova. Cred ca eforturile actualei echipe manageriale se vad deja, va invitam sa va exprimati votul pentru schimbarile importante propuse pentru Adunarea Generala din 21-22 aprilie a.c.
Promitem sa consolidam diferentierea SIF Moldova ca cel mai deschis SIF catre investitori si sa demonstram ca se poate face si aici management performant, printr-o politica de investitii ce respecta aceleasi principii de guvernanta corporativa si de alocare activa a resurselor ca in oricare fond de investitii, fie el strain sau autohton.
Urmariti "povestea" de succes a SIF Moldova pe Bursa de Valori Bucuresti. Multumesc,
Claudiu Doros
Ovi Ova la 2 Aprilie 2011, ora 23:35
Bursa a fost facuta sa sprijine economia reala. Motivul pt care a fost facuta.
Bursa din Romnaia si RASDAQ-ul sprijina economia romaneasca ?
Daca da, cum ?
Daca nu, de ce ?

  Inapoi la articolul Vrei o Bursa cu adevarat matura? Iata solutiile propuse

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile