Comentarii pe articolul Reforma sistemului sanitar: Cat de necesara este desfiintarea spitalelor?


Foarte bine face Cseke

A.P. la 20 Aprilie 2011, ora 09:52
Ministrul face foarte bine. Se elimina cheltuielile pentru spitalele neperformante. Asa este si normal sa fie. Spitale mai putine dar mai bune.
Dumitru Viorica la 20 Aprilie 2011, ora 11:37
Nu-ti doresc decat sa ajungi sa traiesti printre si ca ei ,cei care nu au ce pune pe masa daramite sa se duca la o mare distanta sa se trateze de afectiunile lor care se datoreaza unor neaveniti care ne "conduc" !
Petruta Alexandru la 20 Aprilie 2011, ora 12:12
Desfiintati-va trusa de prim ajutor (pansamente, dezinfectanti, etc.) din casa, reflectati si apoi dati-va parerea despre desfiintarea spitalelor !
Polena Mariana la 20 Aprilie 2011, ora 13:16
Prin aceasta asa- zisa reforma sanitara, nu se urmareste dupa parerea mea, decat decimarea populatiei care nu-si permite sa se trateze la clinicile private sau in strainatate cum fac cei cu bani sau mai marii tarii. Se va crea "debandada", pacientii vor fi tratati mai rau decat pana acum iar calitatea serviciilor medicale va lasa si mai mult de dorit. Cu banii care ni se opresc lunar pt.sanatate noua bugetarilor, am putea sa ne facem abonament la clinicile private.

  Inapoi la articolul Reforma sistemului sanitar: Cat de necesara este desfiintarea spitalelor?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile