Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Unde gasesti mancare mai sanatoasa in Bucuresti


Meniu calorii

Oprea Laura la 25 Aprilie 2011, ora 13:40
Restaurantul "reinventat" La Union de pe str. Caragiale are in meniu numarul de calorii per portie, ceva foarte rar intalnit la noi si binevenit pentru cei care vor sa fie atenti la silueta... Draguta atmosfera, totusi gazdele un pic cam agasante prin bunavointa lor - 3 oameni ne-au intrebat de vreo 20 de ori daca ne simtim bine, e totul ok, cum e mancarea etc. Asta da foarte bine la primele 5 intrebari, apoi devine oarecum deranjant... De apreciat totusi ca se chinuie (speram ca elanul de inceput va rezista tottusi)
la 25 Aprilie 2011, ora 20:32
Domnule Butunoiu,

Cititi pe site-ul http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/12/casa-rawz.html si despre "Casa raw.z" amplasata pe str. Elena Cuza nr.8 (in zona Budapesta) si poate o si vizitati. Eu n-am fost, dar am citit blogul si sunt tentata de parerea unui specialist despre preparatele raw - vegan.
Daniela Simion la 28 Aprilie 2011, ora 01:48
De curand am descoperit cu bucurie un mic local pe Benjamin Franklin numit "The Kitchen" (lucrez in zona si este foarte greu sa gasesc ceva decent de mancare). Ei merg pe conceptul de slow food si mancarea este foarte bine gatita si aromata doar cu condimente naturale, intocmai ca pe vremea bunicii (mama deja folosea Vegeta). Daca treceti pe acolo si au salata de vinete, este imperios necesar sa o incercati!

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Unde gasesti mancare mai sanatoasa in Bucuresti

Setari Cookie-uri