Comentarii pe articolul Cardul national de sanatate, din februarie 2012


sunteti retarzi..complet

Cineva la 28 Mai 2011, ora 14:15
toate datele despre retete, decontari, istoric medical etc etc..precum toate datele unui om,.absolut toate datele trebuie sa se regaseasca in sistem si nu pe card , nu in cip !
Cardul nu este necesar, te prezinti oricunde in baza CNP-ului pe baza de buletin, care apropos poate chiar ar trebui inlocuit, CNP-ul oricum este eunic in Romania. Nu mai era nevoia de un alt numar unic, al cardului asociat persoanei. Ma medic, la farmacie, la spital, prezinti buletinul, spui ca ai trimitere de la medic, ei iti cauta in sistem si identifica acea trimitere, reteta medicala...etc etc..absolut tot !!!
la farmacie, la spital, la medic..oriunde, toti vor trebui oricum sa fie conectati in sistemul medical ca sa iti poata citi si prescrie informatii ....deci ...

SUNTETI RETARZI !!! mai trebuiau tocati niste bani aiurea pe Plastice, pe distributia lor....doar sa mi fie ceva de lucru

de banii astia puteati sa inlocuiti cartile de identititate, cu unele care chiar sa poata stoca informatii cu cip asa cum au tarile din vest (spre ex. Spania)

  Inapoi la articolul Cardul national de sanatate, din februarie 2012

Setari Cookie-uri