Comentarii pe articolul Mason sau rotarian. Cat te costa si care sunt conditiile de intrare in organizatiile elitiste


Interesant

Marcu la 6 Iunie 2011, ora 08:31
Calitati morale,dorinta de a ajuta pe altii?........sincer pe cati cunosc,numai aceste calitati nu au sau poate au intrat si lichele in aceste organizatii elitiste.Cat despre "we serve"........pe cine?
Oricum,20 000 de membri de elita sunt suficient ca sa faca sa mearga bine treburile in tara dar nu merg ceea ce ma duce la gandul ca astea sunt adunaturi de tot felul de oameni incantati de titulaturi pompoase,sper sa ma insel,poate-mi spune si mie cineva ca am gresit : )
Oana la 6 Iunie 2011, ora 12:55
Eu sunt de acord in totalitate cu ce-a spus Marcu.

Si eu cunosc niste asa zisi "masoni", fara pic de moralitate si care au tras tepe cu fimele lor, de peste 20 milioane euro la diferite persoane.

Nici macar studii superioare facute la stat nu au...asa ca orice "smecher " poate deveni orice mason, lionez sau cum naiba se mai numesc.
E doar o smecherie de facut bani si de tras tepe
la 7 Iunie 2011, ora 00:57
evident,daca in tara noastra ar exista 10000-20000 de oameni integri si cu bani,economia ar merge bine,dar de fapt acestea sunt locuri unde se intalnesc oameni care au bani si dorinta puternica de a avea si mai multi, si pt asta au nevoie sa se cunoasca intre ei si sa se organizeze,sa puna la cale planuri inteligente de a pacali fraierii si de a le lua banii.Daca intrunirile lor ar avea un scop nobil,pt ce atata secretomanie?mai sunt si unii care se duc din snobism,si asta e alta boala romaneasca....

  Inapoi la articolul Mason sau rotarian. Cat te costa si care sunt conditiile de intrare in organizatiile elitiste

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile