Comentarii pe articolul Pe ultima suta de metri: Culisele meciului Bute-Mendy


meci politic?

Sandu Stefan Marian la 9 Iulie 2011, ora 13:48
daca bute s-a bagat in mocirla politicii are toate sansele sa se minjeasca rau de tot . politicienii romani indiferent de culoarea politica sunt minjiti cu totii , nu cred ca este un politruc care sa nu fie minjit . au distrus o tara intreaga , au nenorocit o natiune intreaga . de ce nu dispar partidele care sunt pe baza etnica ???????
de ce nu se ia in consideratie la modificarea constitutiei de acest aspect ? aveti nevoie de majoritate murdara ? de asta ?
la 9 Iulie 2011, ora 16:59
Pacat pt.un mare campion;politrucii de azi manjesc gloria unui superboxeur care pentru a lupta in fata romanasilor sai a fost obligat sa faca compromisuri.
Obreja e un interlop care nu se da in laturi de la nimic pt. bani si il exploateaza pe Bute fara a avea nici cel mai mic merit in ascensiunea acestuia.HUO profitorilor ,HAI Bute lupta pt.noi romanii amarati.
Ratiu Silviu la 9 Iulie 2011, ora 18:39
Adevarul e ca nu Bute s-a "bagat" in mocirla aceasta/El a fost "bagat" de personajul numit Rudel Obreja cel care a "regizat" toata opereta asta.
SI sa nu credeti ca "firma" lui va incasa cei 2,5 milioane de EU.De semnat va semna ca a luat acesti bani dar cel putin jumatate din ei vor merge in pusculita portocalie.Nu e nici prima si nici ultima data cind se semneaza pentru o suma,se primeste o alta iar diferenta trece in"pusculita".Simplu !

  Inapoi la articolul Pe ultima suta de metri: Culisele meciului Bute-Mendy

Setari Cookie-uri