Comentarii pe articolul Pe ultima suta de metri: Culisele meciului Bute-Mendy


meci politic?

Sandu Stefan Marian la 9 Iulie 2011, ora 13:48
daca bute s-a bagat in mocirla politicii are toate sansele sa se minjeasca rau de tot . politicienii romani indiferent de culoarea politica sunt minjiti cu totii , nu cred ca este un politruc care sa nu fie minjit . au distrus o tara intreaga , au nenorocit o natiune intreaga . de ce nu dispar partidele care sunt pe baza etnica ???????
de ce nu se ia in consideratie la modificarea constitutiei de acest aspect ? aveti nevoie de majoritate murdara ? de asta ?
la 9 Iulie 2011, ora 16:59
Pacat pt.un mare campion;politrucii de azi manjesc gloria unui superboxeur care pentru a lupta in fata romanasilor sai a fost obligat sa faca compromisuri.
Obreja e un interlop care nu se da in laturi de la nimic pt. bani si il exploateaza pe Bute fara a avea nici cel mai mic merit in ascensiunea acestuia.HUO profitorilor ,HAI Bute lupta pt.noi romanii amarati.
Ratiu Silviu la 9 Iulie 2011, ora 18:39
Adevarul e ca nu Bute s-a "bagat" in mocirla aceasta/El a fost "bagat" de personajul numit Rudel Obreja cel care a "regizat" toata opereta asta.
SI sa nu credeti ca "firma" lui va incasa cei 2,5 milioane de EU.De semnat va semna ca a luat acesti bani dar cel putin jumatate din ei vor merge in pusculita portocalie.Nu e nici prima si nici ultima data cind se semneaza pentru o suma,se primeste o alta iar diferenta trece in"pusculita".Simplu !

  Inapoi la articolul Pe ultima suta de metri: Culisele meciului Bute-Mendy

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile