Comentarii pe articolul Cum sa economisesti pentru viitorul copilului


asta e un curs pentru agentii de asigurari?

Dumitrache Viorel Adrian la 13 Iulie 2011, ora 15:24
Totul e o mare minciuna!
Pot proba cu acte ca, dupa ce am platit cativa ani buni o astfel de asigurare, am reusit sa recuperez ceva mai mult de jumatate din suma platita. Restul a fost papat de avioanele personale si vanatorile sefilor de la Allianz, AIG, etc. Sfatul meu sincer? Nu le dati bani acestor indivizii! mai bine ii investiti voi, personal, fara brokeri, agenti si alti "specialisti" al caror unic scop este sa va scoata banii din buzunar si sa inventeze motive de a nu vi-i mai da inapoi!
Gabriela Sandu la 13 August 2011, ora 18:56
Un astfel de plan financiar este un contract incheiat intre dumneavoastra si o societate de asigurari. Daca reziliati un contract, indiferent cu cine , veti fi sigur penalizat .
Daca ai maturitatea si incepi sa investesti in viitorul copiilor tai cu ajutorul unei echipe care stie ce face, atunci du acel contract pana la sfarsit, daca nu te preocupa ce va fi cu copilul tau la 18 ani, atunci mai bine nu construi asa ceva, nu incepe un plan financiar pentru ca , daca nu il duci la sfarsit, vei fi la fel de dezamagit ca dl . Dumitrache.

  Inapoi la articolul Cum sa economisesti pentru viitorul copilului

Setari Cookie-uri