Comentarii pe articolul Aer, apa, mancare...Internet - resursele fundamentale ale oamenilor [INFOGRAFIC]


Internetul - la fel de indispensabil ca aerul, apa sau mancarea, o realitate cotidiana

Designer Life la 28 Septembrie 2011, ora 13:07
Internetul a devenit parte integranta din viata noastra a tuturor, nu doar din viata studentilor, ei aloca mai mult tim internetului pentru ca au acest timp.
Internetul a transformat si continua sa transforme vieti, informatiile diverse si usor accesibile asigura o evolutie personala rapida, dezvoltarea abilitatilor de a discerne ce este util si ce nu, creste sansa de a descoperii metode noi si accesibile de a crea surse alternative de venit cu ajutorul internetului pentru ce le permite sa dispuna in continuare de timpul necesat informarii cu ajutorul internetului dar si sa dispuna de venituri pentru investitii aducatoare de profit.
Nu de putine ori, urmarind comentariile la articole si comentariile de pe forumurile de specialitate, gasesc parteneri de afaceri cu viziuni economice si/sau tehnice comune, si astfel ajung sa dezvolte afaceri de succes cu minimum de investitii de start.
Internetul este si va ramanae o parte importanta din viata noastra a tuturor.

  Inapoi la articolul Aer, apa, mancare...Internet - resursele fundamentale ale oamenilor [INFOGRAFIC]

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile