Comentarii pe articolul Video: Cum arata din avion viitoarele autostrazi din Romania


Transparenta

Cisnadianu Turmentat la 15 Noiembrie 2011, ora 09:10
Este de salutat aceasta initiativa a Ministerului Transportului si dincolo de faptul ca este cu dublu scop, anume unul electoral iar celalalt de transparenta a realizarii lucrarilor, pot spune ca este de bine! Parca vad deja stirea comentata pe Antena3 in care se va discuta 3 zile despre cat cherosen a cheltuit MT (din banii poporului) pentru a realiza aceste filmulete, cu tehnicieni de aviatie, piloti pensionari si tot tacamul...ca sa fim noi informati! Oare asta trebuie retinut din filmuletele astea?!
Teodor Stan la 15 Noiembrie 2011, ora 18:50
NU AU NICI UN INTERES GUVERNANTII SA AVEM AUTOSTRAZI BUNE--AU DREPTATE GUVERNANTI --DACA SANT DRUMURI BUNE ROMANII NU SE MAI INTAMPLA ATATEA ACCIDENTE CAT AR TREBUI CA SA SE FACA PLANUL LA INCASARI LA MEDICAMENTE -SI SA NUSI PIARDA ZECI DE MII DE MECANICI LOCUL DE MUNCA --SI MAI ESTE SI AFACEREA CU ASIGURARILE---AFACEREA CU MASINI NOI--- SI MAI SANT SI ALTELE......ETC.

  Inapoi la articolul Video: Cum arata din avion viitoarele autostrazi din Romania

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile