Comentarii pe articolul Se vor duce banii din pensii private si in fonduri de private equity?


este corect?

Turcu Eugenia la 7 Noiembrie 2007, ora 14:36
este corect?
Atunci cand o persoana decide la care fond de pensii private doreste sa "cotizeze", trebuie sa ia in calcul si tipul de investitii pe care le face fondul respectiv, de modul in care sunt administrati banii sai. Initial fiecare fond de pensii are atasat pe pagina internet destinata lor un grad de risc. Persoana care s-a informat dinainte, probabil ca a cercetat si gradul de risc al investitiei si probabil ca a luat decizia tinand seama si de acest aspect. Investitia in fomduri de private equity creste considerabil gradul de risc al investitiei. Ar fi deci normal sa existe si o clauza referitoare la tipurile de investitii agreate de persoana care adera la un fond de pensii. Asa este etic, sa se cunoasca toate amanuntele dinainte, pentru a lua o decizie in deplina cunostinta de cauza.
Oare nu incepe sa miroase a FNI daca nu avem dreptul de a alege fondul privat de pensii si dupa tipul de investitii pe care il va face cu banii nostri?
Marian Pamfil la 7 Noiembrie 2007, ora 16:16
Spre deosebire de FNI fondurile private de pensii sunt garantate , toate actiunile si investitiile lor sunt urmarite de catre o comisie, si in cel mai rau caz iti iei doar banii tai inapoi, dar daca se investeste in fonduri de private equity automat exista o sansa mai mare de crestere a profitului, si vb de firme care au o experienat pe paiat investitiilor, si care nu risca mai mult de 10% din capital in investitii de genul.FNI a fost o vrajeala de joc piramidal si cei care mai traiesc cu frica pierderii banilor ca in cazul FNI sunt doar natangii care sau lasat fraieriti de schemele FNI, pt un om care gandea se vede de al bun inceput ca e vrajeala pe fata, ca si caritas si multe altele. Dar cei care doresc sa se imbogateasca peste noapte si fara nici un risc sunt multi(mare e gradina ta doamne) :D
Daniel Aftodor la 7 Noiembrie 2007, ora 18:11
Sper sa ma insel, spre binele a milioane de romani, dar fondurile private de pensii in Romania vor fi urmatoarea teapa. De ce cred asta? Pentru ca in Romania nimic din ceea ce se promite nu se indeplineste. Spre exemplu in loc de urarea ,,Sa traim bine!" am ajuns la constatarea ,,Bine ca traim". Nu ma credeti? Intrebati orice pensionar!

  Inapoi la articolul Se vor duce banii din pensii private si in fonduri de private equity?

Setari Cookie-uri