Comentarii pe articolul Doar 10 % din dosarele privind retrocedarea terenurilor au fost rezolvate


Retrocedare

Gabriel Ungureanu la 15 August 2008, ora 01:16
Retrocedare
De 10 ani incercam sa gasim o cale legala de a intra in posesia unei suprafete de teren. Nu exista nici o intelegere din partea statului pentru oamenii simpli. Nici un judecator, procuror, primar, politist din cei care au avut de a face cu cazul Traian Ungureanu nu a vrut sa se afle adevarul. In Calimanesti primarul Ilie Amuzan striga la audiente ca pe ei nu ii iei la intrebari, secretarul minte si prezinta insemnari false in fata instantei care ii da dreptate iar procurorul habar nu are si nu adminisreaza nici o proba. Asa merg lucrurile in Romania.
Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor? Le-am scris si nu au facut nimic; Guvern? Ne-am plans si nu au facut nimic; Presedinte? Nimic. Toti trimit spre competenta solutionare institutiilor din Valcea - prefectura (de unde am fost acuzati de prefect ca am falsificat actele!) si care trimite pe cineva la Primaria Calimanesti iar cei de acolo spun ca totul este in regula. Adica ceva de genul: " -Lupule ia zi i-ai mancat tu oaia. -Nu! -E, vezi omule zice ca nu el". Poate ca trebuia sa merg la Al-Qaeda si sa-i rog sa-i puna pe treaba pe baietii din Primaria Calimanesti. Poate asa va exista intelegere ca vad ca altfel. De aceea 10 %.

  Inapoi la articolul Doar 10 % din dosarele privind retrocedarea terenurilor au fost rezolvate

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile