Manager trainee

Manager traineeIn perioada iunie – august, peste 12.000 de persoane au aplicat pentru 30 de posturi de manager trainee in cadrul uneia dintre cele mai mari retele de supermarket-uri, aflate in expansiune.

Atractivitatea postului consta, intre altele, in stagiul de instruire oferit de companie pentru o perioada de 3-6 luni, asigurat de profesionisti in retail. In plus, in perioada imediat urmatoare preluarii unui magazin, angajatii beneficiau de sustinere din partea unui mentor, potrivit site-ului de recrutare eJobs.ro.

Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa extinsa si promisiunea unui pachet salarial atractiv au reprezentat, de asemenea, elemente de interes pentru candidati.

Sef de magazin si adjunct sef magazin

Sef de magazin si adjunct sef magazinTot domeniul retail-ului si posturile de sef de magazin si de adjunct sef magazin cu mobilitate nationala au determinat peste 9.700 de persoane sa aplice pe perioada verii.

Atributiile manageriale de preluare si coordonare a activitatii unui nou magazin, de formare si conducere a unei echipe performante, cat si posibilitatea de a calatori in interes de serviciu au fost doar cateva aspecte care i-au atras pe candidati.

Lantul national de magazine promitea viitorilor angajati si oportunitati de dezvoltare, pachet salarial sau chiar de relocare motivant, precum si bonusuri raportate la performantele obtinute.

Consultant in asigurari

Consultant in asigurariTot pe perioada verii, peste 9.300 de persoane au aplicat pentru un job in asigurari.

Postul de consultant asigurari a atras candidatii prin programul flexibil, cat si prin castigurile rezultate pe baza sistemului de compensatii si beneficii promis de compania multumationala angajatoare.

Sofer pentru o companie farmaceutica

Sofer pentru o companie farmaceuticaAproximativ 9 000 de persoane au aplicat si pentru postul de sofer, cu rol de distribuitor de produse farmaceutice.

In acest caz, industria farmaceutica a reprezentat principala atractie pentru candidati. In plus, atributiile postulului presupuneau deschidere si catre activitatea de vanzari si de gestiune a comenzilor clientilor.

Asistenta manager

Asistenta managerPeste 8.700 de persoane au aplicat pentru un post de asistenta manager, la o companie de retail fashion cunoscuta, publicat pe site-ul de recrutare BestJobs.

De asemenea, un post de secretara a atras 5.373 de candidati, in timp ce un alt post de asistent manager a starnit interesul a 5.222 persoane.

In fruntea topului se regasesc joburile de assistant manager, acestea fiind preferate de romani in contextul in care profilul candidatului ideal corespunde cu cel al majoritatii. Pentru fiecare dintre joburile de assistant manager cerintele sunt clare, si anume operarea si procesarea datelor, arhivarea documentelor si verificarea si actualizarea bazei de date cu informatii noi.

De asemenea, angajatorul a deschis jobul pentru aplicantii cu orice nivel de experienta, acesta fiind potrivit atat pentru cei entry-level cat si pentru senior-level.

Economist

EconomistPentru un job de economist deschis in aceasta vara au aplicat 4.648 de persoane.

Cel mai probabil, cerintele in care se pot incadra multi romani, precum studii medii sau superioare, profil economic si cunostinte avansate de operare PC, au fost cele care au crescut numarul aplicantilor.

Constructor in Norvegia

Constructor in NorvegiaSi locurile de munca in strainatate au atras o multime de romani.

Pentru trei postruri de sonstructor in Norvegia au aplicat 1.030 persoane. Salariul oferit cuprins intre 1.800 si 1.850 Euro, lunar, cazare si transport asigurate de angajator, ceea ce poate fi atractiv pentru candidati.

De asemenea, nu s-a perceput nicio taxa de la candidati (cel mai important lucru), iar cerintele erau usor de indeplinit: experienta in domeniu, scoala profesionala, carnet de conducere si limba engleza la nivel mediu.

"In plus, avem (inca) suficienti meseriasi buni capabili sa indeplineasca cerintele astea, si mai mult decat atat", spun reprezentantii site-ului de recrutare TJobs.

Montatori pereti cortina in Franta

Montatori pereti cortina in FrantaPentru sase posturi disponibile au aplicat 999 de romani.

Salariul oferit cuprins intre 1.400 si 1.600 euro, lunar, cazare si transport asigurate de angajator .

Nici in acest caz nu s-a perceput taxa nicio taxa de la candidati, iar cerintele erau ceva mai greu de indeplinit: experienta in domeniu, experienta cu nacele telescopice si autorizatie de manevrant nacela.