Bvlgari

BvlgariGama de culori pentru care s-a optat in acest sezon este foarte diversificata. Ideea coloristicii a fost preluata din universal magic al Romei antice. Tonurile clasice ale marmurii africane si a rocilor calcaroase contrasteaza intr-un mod inedit cu nuantele safirului albastru si cu rosul aprins al coralului de mare. Se creeaza astfel o lume mistica a culorilor, in care oricine poate transcende printr-o singura privire aruncata superbelor bijuterii din noua gama Bvlgari.

In aceasta colectie s-a acordat o mai mare atentie brand-ului Bvlgari, in special scrisului specific acestei marci, care dateaza inca de la inceputul secolului XX. Acest tip de scris a fost creat pentru un catalog publicitar care marca inaugurarea celebrului magazin Bvlgari situat pe Via dei Condotti din Roma.

Bvlgari

BvlgariDeja celebrul logo este acum imprimat pe materiale precum piele intoarsa si placute de metal care se gasesc in design-ul gentilor de zi. Astfel se realizeaza o imagine inconfundabile a casei, si anume cea a colectiei lansata in 1910. Nu este pur intamplator faptul ca imaginile traditionale Bvlgari au revenit in atentia creatorilor. Aceasta reinviere a traditiilor casei de moda vine ca o completare a inaugurarii unui nou magazin dedicat accesoriilor pe aceeasi Via dei Condotti. In sezonul primavara-vara 2008, cei de la Bvlgari s-au hotarat sa reintroduca un numar insemnat de elemente caracteristice casei. In consecinta, printre acestea se afla logo-ul BVLGARI, care este utilizat la catarame si la elementele de prindere ale gentilor, motivul decorative al leului, care este turnat din metale pretioase cum ar fi aurul si argintul si nu in ultimul rand motivul “Parentesi”, care a devenit deja definitor pentru casa Bvlgari.

Bvlgari

BvlgariIdeea predominanta dupa care au fost concepute colectiile de seara, a fost aceea de a folosi bijuterii si material cat mai pretioase in realizarea gentilor. Conceptul pare sa fi plecat de la creatiile lui Ratti, celebrul manufacturier de matasuri fine din Como.

Se pare ca tendinta internationala a caselor de moda de a reveni la elementele definitorii este in perfecta concordanta cu strategiile de marketing ale celor de la Bvlgari. Readucerea in prim-plan a detallilor care au facut cunoscuta pe plan mondial casa Bvlgari, nu poate insemna decat un nou inceput pentru faimosii creatori de bijuterii.

Bvlgari

BvlgariCombinarea elementelor clasice cu cele moderne duce la crearea unor piese inedite, care atrag un segment din ce in ce mai mare a consumatorilor produselor de lux.

Atat cei care se regasesc in elementele sobre ale stilului Bvlgari cat si cei care prefera bijuteriile cu un aer mai avantgardist, vor gasi cu siguranta ceva pe placul lor in noile colectii ale celebrei case.

Sursa: LuxuryMag