Sacoor Brothers

Sacoor BrothersPe langa colectiile de fashion masculin si feminin care urmaresc ultimele tendinte si internationale, Sacoor Brothers aduce servicii exclusive si exclusiviste, in premiera in Romania: fashion cu atmosfera de muzica live la pianul din magazin, servicii de tailoring, espresso sau presa zilnica de business si lifestyle. Primul magazin Sacoor Brothers deschis in Romania este situat la etajul 1 al centrului comercial Baneasa Shopping City, are o suprafata de 330 mp si a insemnat o investitie de peste 1,5 milioane euro, conform oficialilor companiei.

In ceea ce priveste strategia de dezvoltare in Romania, Sacoor Brothers va fi prezent in urmatorii ani in marile orase, urmand sa fie deschise in medie doua magazine in fiecare an, atat in Bucuresti cat si in orasele cu potential economic si unde piata regionala permite.

Conceptul Sacoor Brothers

Conceptul Sacoor Brothers
  • Spatiul este amenajat dupa un concept definit de atentia pentru detaliile care diferentiaza fiecare experienta de shopping.
  • Atmosfera unica de eleganta a locatiei este sustinuta de decorul clasic, canapelele din piele pe care clientii se pot relaxa servind un espresso, si acordurile de muzica simfonica, jazz si clasica ale pianului.

Conceptul Sacoor Brothers

Conceptul Sacoor Brothers
  • Clientii Sacoor Brothers sunt persoane sofisticate, cu un stil definit de calitate si eleganta, dar si de ultimele tendinte ale modei, interpretate intr-o maniera clasica. Liniile vestimentare prezentate se adreseaza femeilor si barbatilor cu varsta intre 20 si 45 ani, din mediul urban si cu venituri medii si peste medie.
  • Afacerea Sacoor Brothers este una de familie, in care atmosfera si apropierea de consumator sunt elemente esentiale.

Despre Sacoor Brothers

Despre Sacoor BrothersSacoor Brothers este o companie cu 18 ani experienta pe piata de retail fashion din Portugalia. In anul 2007, prin strategia de extindere a vizat iesirea de pe piata portugheza, in prezent avand magazine in Emiratele Arabe, Oman, Bahrain si Spania.

Pe segmentele de piata pe care este pozitionat, Sacoor Brothers si-a castigat notorietatea definind noi tendinte si aducand permanent prospetime prin produsele sale.

La nivel mondial, imaginea brandului Sacoor Brothers este sustinuta, pentru sezonul de primavara – vara 2008 de actorii din serialul CSI Miami si echipa FC Barcelona.

Cititi si alte articole de lifestyle pe YourMoney - noi va recomandam:

  1. Servicii de taxi aerian de lux pentru europeni
  2. LG Electronics face noi dezvaluiri
  3. Primele schite ale modelului Rolls Royce RR4 au fost dezvaluite