Editie limitata: 10.000 exemplare

Editie limitata: 10.000 exemplareAlbumul Sumo a fost publicat intr-un numar de 10.000 de exemplare, o editie limitata, in care fiecare exemplar era semnat si numerotat.

Toate exemplarele albumului s-au vandut la scurt timp dupa publicare, iar valoarea lor a crescut impresionant de repede.

Fotografia alaturata a fost facuta in iunie 1999 si ii infatiseaza pe Helmut Newton (autorul fotografiilor) si Benedikt Taschen (fondatorul editurii Taschen) in curtea editurii, cu una din primele copii Sumo.

Preturi la licitatii

Preturi la licitatiiAceasta publicatie, care a produs senzatii la nivel mondial, este prezenta acum in colectii importante din intreaga lume, inclusiv la Muzeul de Arta Moderna din New York.

Legendarul Sumo copia no. 1 din serie, semnata de peste 100 de celebritati, a depasit toate recordurile pentru cea mai scumpa carte publicata in secolul XX.

In data de 6 aprilie 2000, la o licitatie la Berlin, acesta a fost vandut cu 620.000 marci germane - aproximativ 430.000 dolari.

Publicat in format accesibil

Publicat in format accesibilLa un deceniu de la data publicarii sale, Sumo este lansat acum intr-un format care permite o distributie si accesibilitate pentru un public cat mai larg.

Cu siguranta, si Helmut Newton ar saluta aceasta noua editie, care vine cu un suport unic pentru album.

In magazinele Diverta: 605 lei